Hedvig Mollestad – Ekhidna

Breial palett

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 290/240
  • Kjøp billett her!

Mighty and beautiful mythological monster – commissioned work for Vossajazz 2019

Bestillingsverk er gjerne påkostede konserter med håndplukkede musikere – musikken et blodferskt resultat av komponistens kamp mot klokka og andre demoner. Dessverre har de også en tendens til å være engangsopplevelser. Derfor er det ekstra hyggelig når vi kan være med på å gi dem nytt og lengre liv og samtidig la publikumet vårt få en smak av festivalopplevelsen!

Hedvig Mollestad er mest kjent for tunge riff og sofistikert, breial powerjazz. Med Ekhidna, bestillingsverket til Vossajazz 2019, tar hun et steg fram og til siden. Ut med feite basslinjer, inn med perkusjon, tangenter og trompet og et utrolig spennende band. Ikke minst gleder vi oss til å høre Susana Santos Silva, som vi jo er vant til å se i langt friere settinger. Ekhidna har fått navn etter et monster fra gresk mytologi. Alle rapporter fra Voss tyder på at det i så fall er et usedvanlig vakkert og mektig monster vi får hus!

Hedvig Mollestad Thomassen – gitar, Susana Santos Silva – trompet, Marte Eberson – tangenter, Erlend Slettevoll – tangenter, Ole Mofjell – perkusjon, Torstein Lofthus – trommer