Harald Lassen

Menneskenes musikk

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 240/190
  • Kjøp billett her!

Cool, colorful and aiming for the heart

Harald Lassens fargerike tilstedeværelse i norsk jazz de siste årene har definitivt ikke gått ubemerket hen. Hans økende anerkjennelse og rykte som en unik kraft innen norsk jazz er ikke bare berettiget, men tydelig for alle å høre. «Haralds musikk er jazz, men jazz med en annen form og farge. Musikk som bare kan komme fra et fritt og åpent sinn», skrev internasjonal musikkpresse da tredje-albumet Human Samling kom ut i 2020. Det samme albumet ble nominert til Spellemannsprisen og toppet flere årets beste-lister.

Harald Lassen har også preget den internasjonale scenen med turneer, toppkarakter i det amerikanske jazzmagasinet Downbeat og representert Norge på Jazzahead.

Sammen med sitt herlige og dypt sjelfulle band sentrerer Lassen musikken rundt inviterende låter fra sine utgivelser og tar lytteren med på forløsende eventyr. Jordet og atmosfærisk på en gang. Et godt sted å være, fylt av glede!

Harald Lassen – saksofon, Sander Eriksen Nordahl – gitar, Solveig Wang – keys, Bram De Looze – piano, Stian Andersen – bass, Tore Flatjord – trommer

Foto: Marius Ringen