Gregory Porter – ekstrakonsert!

Dobbelt nedslag!

  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 340/290
  • UTSOLGT!

Gregory Porter gjør ekstra stas på oss!

Gregory Porter har i løpet av den siste tiden blitt løftet frem som et av de aller hotteste navna i jazzen. Sangeren forteller han er formet av soul og blues, av kjærlighet til energien og varmen i verden. Flere kritikere påpeker også tråden til de store stemmene fra 70-tallet; en ærlig, åpen røst som i jazzdrakt tør fortelle om både fred og konflikter. Porters tilstedeværelse står ut av høyttalerne og kroppsliggjør låtene.

Han sier selv han er mer en maler enn en fotograf, sangene har en personlig klangbunn og blir så gitt poesi. Hans varme stemme forteller i bilder og fornemmelser, biter av sterke farger kommuniserer på mange nivåer. Dette har gitt gjenklang hos kritikere og publikum verden over, og har ført til flere priser, tv-opptredener og spennende samarbeid med andre artister.

Porter er ettertraktet, og vår lille scene er som skapt for store møter. Nasjonal jazzscene holder til på ærverdige Victoria midt på Karl Johan, og er en intim klubbscene i hjertet av Oslo. Det tidligere kinolokalet er slett ikke stort, og publikum sitter tett på scenen og artistene.

Gregory Porter – vokal, Chip Crawford – piano, Emanuel Harrold – trommer, Aaron James – bass, Yohuske Satoh – saksofon

Nå er også denne konserten utsolgt!

https:/.spotify.com/?uri=spotify:user:linesjuul:playlist:0H346p70gvrXDbO7uroMIa