Food

Fargeeksplosjon

  • Torsdag 12. mars 2015
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 220/ 170,-
  • Kjøp billett her!

Food-konserten ikveld blir uten Fennesz som desverre ble innlagt på sykehus i morges. Publikum som ønsker billetten refundert som følge av dette, vil selvfølgelig få det.
Konserten gjennomføres likevel og det med spennende materiale! Food presenterer musikk fra sin kommende ECM-plate i samspill med videoinstallasjoner av den britiske kunstneren og filmskaperen Dave McKean (Sandman, Mirror mask og Luna) og den norske fotografen Knut Bry. Med dette konseptet turnerte Food USA og Canada tre uker i januar og det er første gang dette materialet blir presentert i Norge.

Food invaderer ukjente landskap med stor intensitet og sonisk kraft. Duoens nyskapende musikk har siden starten i 2008 høstet flotte  kritikker for kreativ improvisasjon, og er i ordets rette forstand samtidsmusikk.

Her er mye luft og plass til poetisk musikk og ettertenksomme klanger, men også omringende stemninger fra folk som kjenner hele følelsesregisteret. I den totalt overbevisende kraften ligger vakre melodier og renskåren opplevelse.

Iain Ballamy – saksofon, elektronikk, Thomas Strønen – trommer, elektronikk

Vi synes denne konserten er en såpass stor begivenhet at vi ikke vil folk skal gå glipp av den! Så er du hjemme denne torsdagskvelden, tune in på Nasjonal jazztv kl. 20 blank!

https:/.spotify.com/?uri=spotify:album:49IwDubo63Lbz1NFCaMpnF