Flukten

Ditt nye favorittband?!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 250/200
  • Kjøp billett her!

The many, joyful paths of jazz

Vi gjør oppmerksom på at Karl Hjalmar Nyberg blir med som vikar for Hanna Paulsberg på saksofon på denne konserten.

Som «avslørt» i Now´s the Time en tid tilbake, så er Hanna Paulsberg gravid, og har siden blitt høygravid! Da må hun få ro i innspurten, så det nydelige bandet Flukten tar heller med seg Karl Hjalmar Nyberg (Megalodon, Kalle m.m.) på turneen neste uke. Det kommer til å bli helt knall, han er en spennende stemme og passer godt med denne gjengen!

Flukten skapte stor ståhei høsten 2020 etter debutkonserten på Nasjonal jazzscene. Kritikere og publikum gikk ut av lokalet ømme i sjela og merket for livet. Folkemeningen var at her hadde det skjedd noe viktig, framtida var staket ut!

Nå er plata her, en eksplosjon av gledesfylt og lekende musisering fra noen av landets mest talentfulle musikere. Musikken er summen av de fire musikernes uttrykk, dyrket frem i band som Atomic, Espen Berg Trio, Gurls, Skadedyr og en bråte andre: Saksofonisten Hanna Paulsbergs mangefasetterte og kompromissløse tone; Marius Klovning som befinner seg et sted midt mellom John Scofield, soul og western; Hans Hulbækmos melodiøse trommespill; Bárður Reinert Poulsen som driver det hele fremover med stødig, svingende hånd.

Flukten er styrt av kun én ting – viljen til musikk. I mars 2020, da koronapandemien stengte Norge, fant de sitt fristed der. Det får publikum nyte godt av i kveld!

Karl Hjalmar Nyberg – saksofon, Marius Klovning – gitar, Bárður Reinert Poulsen – bass, Hans Hulbækmo – trommer

Foto: Bjørn Opsahl