Fieh + Fieh DJ-Sett – UTSOLGT!

Ecstatic and funky!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 340/290
  • Utsolgt!

Powerful ensemble with an ecstatic live show

Fieh vil gjøre noe heeelt spesielt og ekslusivt til denne konserten, og vil derfor spille gjennom det uutgitte albumet «Fieh 3» for første gang, i tillegg til hits! Noen av disse låtene har ikke engang rukket å komme seg gjennom mikrofonene, tapemaskinen og datamaskinen i Studio Paradiso, så rykende ferske er de. Kom og hør «Fieh 3» (med den lekre arbeidstittelen «Fieh On Ice») før alle andre, OG bli med på festen etterpå når bandet har DJ-sett etter endt gig! Victoria blir et festfylt funkadelic grendehus denne lørdagen.

Det bobler, bruser og flyter fengende av gårde når Fieh står på scenen. I bunn gynger en uimotståelig groove som danner selve grunnelementet i Fiehs sound. Her finner du en frisk synergi av sjelfull Mjøsfunk og jordfargede jazztoner, i tillegg til en haug av andre elementer. Hvert medlem av den funky flokken bringer med seg sin egen rett til det musikalske, velsmakende koldtbordet.

Bandet har nettopp hatt rystende gode konserter på by:larm og Øyafestivalen, og kanskje du så vokalist Sofie Tollefsbøls nydelige tolkning av Radka Toneff-albumet «Fairytales» under årets Oslo Jazzfestival.

Årets album «In The Sun In The Rain», anført av singlene «Telephone Girl» og «Grendehus Funkadelic», har fått panegyriske anmeldelser i inn- og utland. Albumet viser uanstrengt frem bandets eklektiske sound, og ikke minst bandet som en übertight og sammenvevd enhet.

Fieh kommer til å lyse opp Victoria og novemberkvelden i et oransje skjær denne kvelden.

NB! Denne konserten gjennomføres som ståkonsert, altså ingen sitteplasser foran scenen. Det er fortsatt sitteplasser tilgjengelig i lokalet. Bak i lokalet er det et amfi med gode sofaplasser, i tillegg er det gallerier på hver side.

Sofie Tollefsbøl – vokal, Ola Øverby – trommer, Andreas Rukan – bass, Kai von der Lippe – keyboard, Jørgen Kasbo – gitar, Lyder Øvreås Røed – trompet, Solveig Wang – kor & tangenter, Thea Arnesdotter Lien – kor

Foto: Jonathan Vivaas Kise