Extended Ground med Oddrun Lilja

Ballade i laboratoriet!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

Det er mye usikkerhet og mange kalendere som skal samkjøres for å få til en konsert med så mange musikere, i disse tider. Dessverre mistet vi muligheten til å ha med Anja Lauvdal på veien, det håper vi å ta igjen ganske så snart! Kjøpte billetter gjelder til denne nye datoen, og ta gjerne kontakt med oss på post@nasjonaljazzscene.no

Jazzscenens sommerserie presenterer:

Groovy beat-laboratory that dares you to dance

Da Thomas Strønen ble lærer ved Norges musikkhøgskole, ville han utvikle et fag som ikke var et fag…men et band! Slik oppsto Extended Ground, et perkusjonsensemble og rytmelaboratorium som leverer beats av en annen verden, som svinger og groover og groover og groover, og som akkurat i det du tror du har funnet beaten og fått stokka beina, river vekk teppet under deg. Du kjenner at du vil danse, men du vet ikke helt hvordan!

Musikken er komponert av Strønen og blir arrangert på scenen i øyeblikket, noe som skaper et umiddelbart og elastisk uttrykk. Spontan musikk spilt av mennesker. Extended Ground har turnert i inn- og utland og samarbeidet med folk som Nils Petter Molvær, Jon Balke og Prakash Sontakke. I kveld møter de en annen bereist og verdensvant musiker: Oddrun Lilja!

Hun er en gitarist med teft og interesse for alle verdens lyder og som kommer til å skape glede og ballade i Strønens rytmelaboratorium!

Oddrun Lilja – gitar, Thomas Strønen, Jomar Jeppson Søvik, Jon Espelid, Frank Hannasvik, Halvor Dokke, Mattis Teigen Kolerud, Tobias Rønnevig, Henrik Dullum, Olve Gravklev – perkusjon

Foto av Lilja: Stein Hødnebø