Espen Berg Trio

Friflytfantastisk!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 260/210
  • Kun streaming

Freely improvised and highly engaging

Smittevernsrestriksjonene i Oslo vedvarer så vi får beklageligvis ikke ha publikum på konserten med Espen Berg Trio lørdag den 20. mars! Men bandet kommer fortsatt til Victoria og holder konsert, den kan du oppleve hjemme live klokken 21.00 lørdag den 20. mars. Vi kan love deg at det blir bra, om enn ikke helt det samme.

Billett til live stream for 100 kr finner du her:
https://victoria.ticketco.events/no/nb/e/espen_berg_trio__live_stream

Espen Berg har både vunnet Norges største jazzpris og skrevet bestillingsverk for Trondheim jazzorkester, men det er trioen som er ryggraden i det kunstneriske virket. Bandets to første utgivelser Mønster og Bølge kom breddfulle av kompleks rytmikk, avanserte nordiske harmonier og melodiske krumspring i amerikansk tradisjon, hovedsakelig signert Berg.

På den tredje platen, Free to play, ble først sluppet eksklusivt i Japan og så på gjenoppståtte Odin Records i 2019. Den høstet fantastiske kritikker og trioen står virkelig ut som et samskapende band, friskt, entusiastisk og energirikt!

Berg forteller at han bruker trioen som sandkasse for å eksperimentere med ulike rytmiske strukturer og komposisjonsteknikker, og nå er de blitt en samspilt enhet som både ivaretar jazztrio-tradisjonene og som har en helt klar identitet og en vanvittig drive. Levende i kveld får vi høre et band leke seg fram mot sin fjerde plate som er planlagt i november. Gled deg til en utadvendt og temperamentsfull kveld!

Espen Berg – piano, Bárður Reinert Poulsen – bass, Simon Olderskog Albertsen – trommer

Foto: Christina Undrum Andersen