Emmeluth’s Amoeba

Tankesprengende fritt med tydelig mål

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 220/170
  • Kjøp billett her!

På grunn av den sosial nedstengingen av Oslo er konserten med Emmeluth´s Amoeba flyttet fra 24. mars til 29. juli. Kjøpte billetter gjelder eller kontakt oss på post@nasjonaljazzscene.no om den nye datoen ikke passer.

Jazzscenens sommerserie presenterer:

Mind expanding, provocative and engaging

Provoserende, tankesprengende og engasjerende er gode stikkord for denne konserten.

Det grenseløse bandet Emmeluth´s Amoeba er en fengslende og eksplosiv jazzkvartett som beveger seg mellom det arrangerte og improviserte. Den dansk/norske kvartetten består av spennende musikere vi tidligere har hørt med Efterklang, Megalodon Collective, Thurston Moore Group, PNL Large Unit og Aperture for å nevne noen. I spissen av bandet finner vi den formidable bandlederen og komponisten Signe Emmeluth som denne sommeren mottok JazZtipendiat 2020/21 på årets Moldejazz. Det betyr at hun skal komponere et nytt verk for Trondheim Jazzorkester med urpremiere på festivalen neste år.

Emmeluth´s Amoeba slapp sitt andre album Chimaera på tampen av 2019 og fikk en rekke gode anmeldelser. Audun Vinger i Dagens Næringsliv sa blant annet: «Når Signe Emmeluth blåser i hornet, så lytter man…det er jo skikkelig intensivt svingende weltschmerz i en av årets friskeste låter «Lyons».»

Lynraskt og gjennomtenkt, fritt med øye på målet!

Signe Emmeluth – saksofon, Christian Balvig – piano, Magnus Nergaard – bass, Ole Mofjell – trommer

Foto: Cristina Marx