Emmeluth’s Amoeba

På grunn av den sosial nedstengingen av Oslo som byrådet innførte i november, er konserten med Emmeluth´s Amoeba flyttet til denne nye datoen. Kjøpte billetter gjelder til denne konserten! Torben Snekkestad og Per Oddvar Johansen duo som også stod på den opprinnelige datoen, er per nå uavklart.

Mind expanding, provocative and engaging

Provoserende, tankesprengende og engasjerende er gode stikkord for denne konserten.

Det grenseløse bandet Emmeluth´s Amoeba er en fengslende og eksplosiv jazzkvartett som beveger seg mellom det arrangerte og improviserte. Den dansk/norske kvartetten består av spennende musikere vi tidligere har hørt med Efterklang, Megalodon Collective, Thurston Moore Group, PNL Large Unit og Aperture for å nevne noen. I spissen av bandet finner vi den formidable bandlederen og komponisten Signe Emmeluth som denne sommeren mottok JazZtipendiat 2020/21 på årets Moldejazz. Det betyr at hun skal komponere et nytt verk for Trondheim Jazzorkester med urpremiere på festivalen neste år.

Emmeluth´s Amoeba slapp sitt andre album Chimaera på tampen av 2019 og fikk en rekke gode anmeldelser. Audun Vinger i Dagens Næringsliv sa blant annet: «Når Signe Emmeluth blåser i hornet, så lytter man…det er jo skikkelig intensivt svingende weltschmerz i en av årets friskeste låter «Lyons».»

Lynraskt og gjennomtenkt, fritt med øye på målet!

Signe Emmeluth saksofon, Christian Balvig – piano, Magnus Nergaard – bass, Ole Mofjell – trommer

Foto: Cristina Marx