Ellen Andrea Wang og Andreas Ulvo

Leker fram stor pop

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 260/210
  • Kun streaming

Smittevernsrestriksjonene i Oslo vedvarer så vi får ikke ha publikum på konserten med Ellen Andrea Wang og Andreas Ulvo, dessverre! 

Men, Ellen Andrea og Andreas kommer fortsatt til Victoria og holder konsert, den kan du oppleve hjemme om du ønsker. Vi kan love deg at det blir bra, om enn ikke helt det samme. Billett til 100 kr finner du her.

Improvising pop, classical excursions

Er det noen som ettertrykkelig har bevist at man kan lage hiter og fortsatt ha begge beina i jazzen, må det være Ellen Andrea Wang. Hun spiller såpass skarp bass at Manu Katché har tatt henne med i bandet jorda rundt, synger så fint at anmeldere nevner stemmen med Rickie Lee Jones og Joanna Newsom i samme setning. Hun er også så kul at hun er med i Gurls.

Andreas Ulvo er med i Ellen Andrea faste trio, hver gang vi har han i huset føles det ut som en begivenhet. Om det er med herlige Eple Trio, øyevætende vakkert med Mathias Eick eller i herlig lek med Arve Tellefsen og Kjetil Bjerkestrand i Breaking Bach, Ulvo overrasker oss alltid med sin friske tilnærming til musikken og spennende rytmiske grep.

Det er faktisk smått utrolig hva slags lyder og musikk disse to klarer å streke opp sammen, spennet er stort og de tøyer grensene stadig. Helt nøyaktig hva vi kan vente oss siste denne kvelden vet vi ikke ennå – men vi vet nok til å glede oss! Duoen har laget mye musikk sammen, i tillegg er vi lovet ny musikk, låter fra Wangs plate Closeness og fra deres separate repertoar.

Ellen Andrea Wang – bass, vokal, Andreas Ulvo – tangenter

Foto: Andreas Ulvo/Jazzland