Ellen Andrea Wang + Eikrem/Jerve Duo

To heite plater rulles ut!

  • Fredag 5. desember 2014
  • 21.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 20.00
  • 180/130
  • Kjøp billett her!

Releasekonsert for Ellen Andrea Wangs første soloplate!

Hun er blitt omtalt som en av norsk musikk største talenter og debuterer nå som soloartist med albumet ”Diving”. Wang har de siste årene markert seg som en utfordrer der hvor sjangerveggene rives ned. Bandet hennes Pixel har oppnådd stor nasjonal og internasjonal suksess og må være det første jazzbandet som har vunnet UK Music video award!

Med debutalbumet stuper hun i rollen som soloartist, med et bein i jazzen og et i poppen balanserer hun det lyriske med det røffe, det akustiske med det elektriske og skaper en urban sound sammen med en tradisjonell besetningen av utradisjonelle folk! 2 singler ligger ute nå, sjekk dem ut, så ses vi her!

Ellen Andrea Wang – bass, vokal, Andreas Ulvo – keys, Erland Dahlen – trommer

support:
EIKREM/JERVE DUO

Kristoffer Eikrem/Kjetil Jerve Duo er lyden av to jazzmusikere som har kjent hverandre siden tenårene. Nå slipper de sitt debutalbum «Feeling / Emotion» på NORDCD. Sammen spiller de cooljazz-inspirerte låter med et retrospektivt blikk på Lennie Tristano og hans disipler. Melodiens konsept har blitt strekt ut hvor lange linjer flyter i intrikate bølger bestående av åttendelsnoter som glir inn i triolfigurer som gir inntrykk av å flyte uten puls. Improvisasjonene er naturlige forlengelser og utvidelser av melodiene, og tross den tilsynelatende friheten, er de basert på en håndfull utvalgte standardprogresjoner favorisert av Kristoffer og Kjetil. Resultatet er frittflytende, sinnsutvidende musikk av to spennende instrumentalister av en ny generasjon jazzmusikere fra Norge.

Kristoffer Eikrem – trompet, Kjetil Jerve – piano

https:/.spotify.com/?uri=spotify:album:565ITG1A8FWy0gzxu36d8n