Ella 100 år! Kaba Orchestra med Majken Christiansen

The only thing better than singing is more singing

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 250/200
  • Kjøp billett her!

Celebrating Ella with Oslo´s hardest swinging crew!

Ella Fitzgerald ble født 25. april 1917, og hadde «The First Lady Of Jazz» fremdeles levd, ville hun på denne dag fylt hundre år! Som en kjærlig hyllest får du storslagen musikk i hennes ånd, til hennes ære! Kaba Orchestra er et ministorband med Norges ypperste jazzmusikere, som alle har en forkjærlighet for 1940- og 50-tallets swingjazz. Med seg har de stjernevokalisten Majken Christiansen, og repertoaret vil utelukkende være fra Ella Fitzgeralds storhetstid!

Kaba Orchestra ble etablert i 2009 og har siden den gang gjort en rekke prosjekter med ulike vokalister. Sist var de å se i Den Norske Opera under Oslo jazzfestival med Hilde Louise Asbjørnsen. Navnet Kaba er hentet fra Oslos første jazzklubb, som holdt sted på Restaurant Kaba, like ved Nationaltheatret. Kaba Orchestra har som mål å ikke bare hylle musikken tidligere generasjoners musikere spilte, men å vise at musikken også på ingen måte er glemt eller utdatert! Swingjazzen har etterlatt et sterkt avtrykk i jazzhistorien over hele verden og lever i beste velgående den dag i dag.

Vokalist i kveld kan bare være Majken Christiansen. Majken er født i Danmark og har bodd og gledet i Norge siden 2001. Hun er regnet som en av Skandinavias aller fremste vokalister i tradisjonen etter Ella. Majken og Kaba Orchestra har samarbeidet flere ganger tidligere og holdt konserter sammen både på Chat Noir og på Edderkoppen.

Majken Christiansen – vokal, Kasper Værnes, Håvard Fossum, Lars Frank – saksofoner, Kristoffer Kompen og Jørgen Gjerde – tromboner, Erik Eilertsen, Marius Haltli, Kåre Nymark Jr – trompet, Svein Erik Martinsen – gitar, Anders Aarum – piano, Jens Fossum – bass, Hermund Nygård – trommer

Konserten er i samarbeid med Oslo Jazz Circle. Våre sesongkort gjelder!

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Auser%3Aspotify%3Aplaylist%3A37i9dQZF1DZ06evO3umewU