Elephant9

Nye låter fra Elephant9!

  • Fredag 10. april 2015
  • 21.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 20.00
  • 220/170
  • Kjøp billett her!

Er Elephant9 Norges tøffeste og mest hardtslående jazzband? Vi våger påstanden, selv om feltet i klassen for breibeint jazz har tettet seg en hel del i det siste (les: Hedvig Mollestad og Bushmans Revenge). Elephant9 ligger likevel fortsatt foran i teten og drar. Trioen Ståle Storløkken, Torstein Lofthus og Nikolai Eilertsen har bakgrunn fra Supersilent, Shining og Big Bang – for å kun nevne noe – og henter nok like mye inspirasjon fra psykedelia og klassisk progressiv rock som hardtgroovende jazz. Resultatet er uansett ren kraft.

Svenske Reine Fiske er fast gitarist i konsertversjonen av Dungen, og har lang fartstid på den svenske progscenen der han har vært medlem i band som Landberk, Paatos og The Amazing. Han får bruk for all sin erfaring når bryner seg mot feite basslinjer, tunge trommer og Ståle Storløkkens massive B3-akkorder. Hvordan dét går må du nesten møte opp selv for å se!

Vi ser i alle fall frem til et skikkelig musikalsk sjøslag når Elephant9 serverer ferske låter fra den kommende skiva. Og vi kan garantere at den som til slutt står igjen som seierherre, den som har det aller, aller bredeste gliset, det er publikum.

Ståle Storløkken – orgel, Nikolai Eilertsen – bass, Torstein Lofthus – trommer, Reine Fiske – gitar