Ekstrakonsert: Sly & Robbie meet Nils Petter Molvær

Due to popular demand

  • Lørdag 12. november 2016
  • 18.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.00
  • 460/410
  • Kjøp billett her!

Vi har den store gleden av å kunne sette opp en ekstrakonsert med dette knallbandet! Konsertens fulle tittel er: Sly&Robbie meet Nils Petter Molvær feat Eivind Aarset and Vladislav Delay!

Den legendariske, jamaikanske rytme- og produsentduoen Sly & Robbie har holdt på i snart et halvt århundre og deltatt på (i dette tilfellet er ordet ikke en overdrivelse) utallige innspillinger. Ikke bare med duben de med rette er berømte for, men også streite ting som Dylan, Rolling Stones og Britney Spears, og noen avstikkere inn i jazzen, der de blant andre har jobbet med Herbie Hancock.

Nils Petter Molvær har heller aldri vært nevneverdig opptatt av sjangergrenser, og det er slett ikke første gang han tar for seg dub, men denne gangen går han virkelig all in. Når han i tillegg har fått med seg Norges mest breispektra gitarist, Eivind Aarset, og elektronikajuvelen Vladislav Delay, kan dette fort bli en kveld for historiebøkene!

November kan være så kald den bare vil. På Victoria blir det feite og heite basslinjer, røykfylte trommer og nordiske klanger. Rom-toddy for sjela!

Nils Petter Molvær – trompet, Eivind Aarset – gitar, Vladislav Delay – keys, Robbie Shakespeare -bass, Sly Dunbar – trommer

Jamaican dub legends meet nordic cool.