AVLYST! – Eivind Austad Trio

Ny konsert 01. oktober!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 230/180
  • Avlyst!

AVLYST! Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse konserten med Eivind Austad Trio. Vi vil jobbe med å finne en ny dato, men vi velger å refundere billettene umiddelbart og håper dere kjøper nye når disse foreligger! Beløpet blir automatisk refundert til kontoen/ kortet de ble kjøpt med. TicketCo melder at pga den massive trykket av avlyste arrangementer som de håndterer billettene til, må de av kapasitetshensyn i denne ekstraordinære situasjonen beregne 30 dagers ekspedisjonstid for effektuering av billettrefusjonene. TicketCo vil opplyse deg som billettkjøper om denne behandlingstiden. Om det er spørsmål så kan dere kontakte oss på mailadressen post@nasjonaljazzscene.no.

Vi beklager det inntrufne, men håper publikum ser fornuften i dette. Vi ses på en konsert senere!

High class acoustic piano trio

Triojazz er som linedans: balansen må være perfekt. Fra Eivind Austad Trio får publikum oppleve skarpskodd europeisk cool med mer enn et hint av amerikansk gospel og moderne samtidsjazz, harmonisk smeltet sammen av tre drevne musikere som til fulle behersker den vanskelige kunsten. Bandet spiller egenkomponert musikk, med en og annen Bowie-låt som krydder. Det er organisk og akustisk, melodirik, smart musikk med sjel.

Det tok et lite tiår fra Eivind Austad Trio så dagens lys til de slapp debutskiva Moving i 2016, men nå har de begynt å få opp dampen. Fjorårets Northbound fikk det europeiske jazzpublikumet til å spisse ørene og se nordover. Man kan godt si at det er gran reserva, men sannheten er at det lyder ferskt, boblende og lekent! Kritikerne er begeistret, og det er vi sikker på at du vil bli også!

Eivind Austad – piano, Magne Thormodsæter – bass, Hermund Nygaard – trommer