Eberson 70 år – Utsolgt!

Jon Eberson fyller 70

  • Lørdag 25. februar 2023
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 300/250/200
  • Utsolgt!

Cool and uninhibited jazz-rock-prog-pop!

Jon Eberson feirer 70 år! Dette er kveldens program: Først blir det visning av en kort film satt sammen av NRK, med klipp fra Ebersons rikholdige karriere. Filmen varer i et lite kvarter. Deretter blir en kort samtale mellom hovedpersonen og Tor Hammerø, før det blir konsert med Eberson!

Jon Eberson har et sterkt navn i norsk musikkliv, med band og prosjekter som blant annet Jon Eberson Group, Moose Loose og Blow Out. Han har i tillegg bidratt med sine elegante gitartoner på en hel drøss med norske albumklassikere. De siste årene har han sammen med datteren Marte, gitt ut to kritikerroste album.

På andrealbumet til familiebedriften Eberson, «Between Two Worlds», tar Jon og Marte med oss ut i store, røffe landskaper – godt hjulpet av tungvekterne Axel Skalstad på trommer, Jo Berger Myhre, bass og Reidar Skår på tangenter, som alle har ridd stormer før. I sporene kan du høre glede og kreativitet, gjensidig fascinasjon og uredd spill.

Jubileet markeres med en opplevelsesrik konsert, med en fin samling musikere og et nydelig materiale å breie seg på. Alt ligger til rette for en virkelig festaften på Victoria. Bli med på feiringen!

Jon Eberson – gitar, Marte Eberson – tangenter, Øystein Skar – tangenter, Jo Berge Myhre – bass, Axel Skalstad – trommer

Foto: Julia Marie Naglestad