Dee Dee Bridgewater – matiné

Dee Dee endelig tilbake til favorittklubben sin!

  • Lørdag 15. februar 2014
  • 16.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 15.00
  • 340/290
  • Kjøp billett her!

Det er en stor glede å kunne ønske den strålende sangeren og entertaineren Dee Dee Bridgewater tilbake til Nasjonal jazzscene! Hun har helt forelsket seg i scenen og atmosfæren på Victoria, så da hun ble ønsket til tre konserter i Milano, krevde hun samtidig at Oslo måtte bli en del av Europabesøket. I høst har Bridgewater fått leve ut sitt alter ego på scenen, med utsolgte forestillinger på The Little Shubert Theater i New York som Billie Holliday i sine siste brilliante, men konfliktfylte år. Bridgewater setter sitt særpreg på de flotte låtene, men har også den flotte timingen, raspete vibratoen og klangen Holliday var kjent for.

Til Oslo tar førstedamen med seg en flott kvartett, et stort knippe av Billies låter, flere fra Abbey Lincolns katalog i tillegg til sine egne klassikere fra sine mange, flotte album.

Vi hadde stor suksess sist med Allen/ Carrington/ Spalding, da vi satte opp både en matine og en kveldskonsert, så vi gjør det igjen for å dele Bridgewater med så mange som mulig i vår intime klubb. Vi spår en nær og varm matinékonsert for frosne sjeler, og en ypperlig anledning til for eksempel å spise middag ute etter konserten!

Dee Dee Bridgewater – vokal, Edsel Gomez – piano, Theo Croker – trompet, Michael Bowie – bass, Jerome Jennings – trommer