Cloroform

Det bobler i labben!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 320/270
  • Kjøp billett her!

In between albums, the incomparable, high energy trio give you their new experimentations

Can´t make it? No sweat, we´re livestreaming! Scroll down for trouble:

Gjennom hele fullfartstiden har Cloroform vært et overflødighetshorn av progressiv, kontroversiell og utfordrende musikk som ikke lar seg fange av sjangerterminologien. Med røtter i jazz og med et ønske om å fly over og forbi det elektroniske rockelandskapet, låter Cloroform som ingen andre band. Kontrabass, trommer og keyboards med klampen i bånn i et tilsynelatende uutømmelig energinivå.

Nå kan du høre bandet i en mellomperiode, rett fra laboratoriet med eksperimenter om veien videre. Publikum vil få oppleve et mer klangrikt og dynamisk Cloroform. Bandet har revet gamle strukturer og bygger opp fra bunnen, der det fortsatt rumler spennende. Målet er et nytt musikalsk fundament som skal holde for de neste 20 åra, fremtiden er nå!

Anført av filmkomponisten John Erik Kaada på vokal og duppeditter, med solid backing av produsent og stjernetrommis Børge Fjordheim og frijazz-bassisten Øyvind Storesund er Cloroform anno 2019 like brennheite som de var ved debuten i 1998. Så på med hjelmen og bli med på en musikalsk berg- og dalbanetur!

John Erik Kaada – clavinetter, vokal, Øyvind Storesund – bass, vokal, Børge Fjordheim – trommer, vokal

Foto: Jørn Veberg

Liverecording! Here!: