Chick Corea & Trondheim Jazzorkester

To moderne giganter på lille Victoria!

  • 18 år. Dørene åpner kl 20.00
  • 690/640
  • Utsolgt!

Legendary pianist feat. Norway’s best orchestra

Samarbeidet mellom verdensstjernen Chick Corea og landets beste orkester er et langt og vakkert eventyr som begynte allerede i Molde i 2000, med en sagnomsust konsert. Siden har det vært turneer og plate, og da Corea i 2016 feiret 75-årsdagen på Blue Note i New York, reiste jazzorkesteret over og gjorde fire konserter på to dager. De beste vennskapene er de som varer.

Å høre en av den moderne jazzens giganter på lille og intime Victoria, en helt vanlig mandag i mai, er i seg selv en temmelig eksklusiv opplevelse. Når du i tillegg får ham i samspill med kremen av norske jazzmusikere, med låter arrangert av selveste Erlend Skomsvoll, ja da er det bare å finne fram finstasen og begynne å tenke på hva du skal fortelle barnebarna!

Chick Corea – piano, Erlend Skomsvoll – dirigent, arrangør, Sissel Vera Pettersen – vokal, saksofon, Martin Myhre Olsen – saksofon, Hanna Paulsberg – saksofon, Kjetil Møster – saksofon, Eirik Hegdal – saksofon, Hildegunn Øiseth – trompet, Eivind Lønning – trompet, Øyvind Brække – trombone, Ole Morten Vågan – bass, Håkon Mjåset Johansen – trommer, David Solheim – lyddesign

OBS! Sesongkort gjelder ikke, men kortholdere kan kjøpe billett til kr 350!

Konserten streames live her fra kl 21!

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A02i1J9h0Zt6EUtV9WNBkj9