Chick Corea & the Vigil

Jazzlegende i intimformat!

  • 18 år. Dørene åpner kl 17
  • 690/620
  • Utsolgt!

Dette er det største internasjonale navnet vi har hatt på programmet i Nasjonal jazzscenes historie! Det er nærmest en sensasjon at en artist av dette kaliberet spiller på en så intim scene som Victoria. Her har publikum en unik sjanse til et eksklusivt nærmøte med en av jazzhistoriens aller største musikere.

Pianolegenden har igjen plugget inn keyboardet og levert kanskje sitt sterkeste uttrykk på mange år. Plata «The Vigil» og bandet med samme navn består av friske, unge folk som gis rom til progressive utflukter og er medrivende lytting. «The Vigil» har blitt hyllet av kritikerne som en dynamisk plate med intensitet og fokus, hvor Corea, uansett hvor stort det er å oppleve han aleine, bringer ny energi og svært spennende ideer til tallerkenen. Bandet blir også løftet som mangefasetert med sterke talenter og soloprestasjoner, løftet til en samspilt og engasjerende enhet.

Chick Corea ble født som artist i det Miles Davis tok med jazzen over i fusion, eklektisk, elektrisk og utenomjordisk. På en måte er Corea der igjen, nå på sitt eget markante vis. Vi gleder oss til dette superlaget av musikere med en av verdens mest spennende pianister i front!

Chick Corea – piano/keys, Charles Altura – gitar, Carlitos Del Puerto – bass, Luisito Quintero – perkusjon, Tim Garland – treblås og Marcus Gilmore – trommer

NB! Sesongkortet gjelder dessverre ikke på denne konserten. Sesongkortinnehavere kan kjøpe billetter til en redusert pris.

cc-vigil-group-web
https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A7lOdZ8jOOPlB3xPskjSaAX