Bugge presenterer: Obara int. Quartet + Emilie Christensen + Pixel

Bugge Wesseltoft presenterer norsk jazz’ lysende fremtid!

  • Lørdag 1. mars 2014
  • 21.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 20.00
  • 100,- / fri entré med by:larm-pass
  • Kjøp billett her/ gratis m. by:Larm-pass

I forbindelse med By:larm vil Bugge Wesseltoft og Nasjonal jazzscene presentere et knippe utvalgte band som vi mener lyser opp jazz-norges fremtid. Fredag og lørdag er det fri entré med by:larm-pass!

This just in: Gard Nilssen dypdykker i platesamlinga si, og deler med oss imellom og etter konsertene!

Pixel er et av de store stjerneskuddene på den norske jazzhimmelen de siste årene, ledet av bassist og vokalist Ellen Andrea Wang. Pixel kombinerer de jazzens improvisasjonsmuligheter med indierockes energi og meloditeft. Resultatet er fengende, groovy og friskt!

Ellen Andrea Wang – bass, Harald Lassen – sax, Jonas Vemøy – trompet, Jon Audun Baar – trommer

Emilie_Christensen_web-630x426

Bugge har også invitert med seg Emilie Christensen til å spille et sett. Emilie er en super stemme vi kjenner fra Play Tell, Sam´s shirt og flere samarbeid. Bugge varmer tangentene, dette er en duo å se fram og opp for!

Emilie Christensen – vokal, Bugge Wesseltoft – piano

Obara_intweb

Obara international Quartet er et direkte resultat av det det internasjonale talentutviklingsprogrammet Take 5 Europe. Den polske saxofonisten Maciej Obara møtte Ole Morten Vågan (bass) og Gard Nilssen (trommer) i England vinteren 2012 og inviterte de to til Polen for å spille noen konserter der pianisten Dominik Wania ble inkludert, og vips var et nytt band etablert – Obara Intenational Quartet. Bandet spiller moderne akustisk jazz inspirert av den store polske komponisten og pianisten Krzystof Komeda.

Maicej Obara – sax, Dominik Wania – piano, Ole Morten Vågan – bass, Gard Nilssen – trommer