Bridges with Seamus Blake

Et nydelig samarbeid!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

Building musical bridges

Musikk er kommunikasjon. Musikk er et felleskap. Og nettopp dét har Anders Thorén tatt konsekvensen av. Bridges er prosjekt som har til mål å invitere utenlandske stjernemusikere til Norge for bokstavelig talt å se om man kan finne tonen.

Seamus Blake var først ut, og det er virkelig ingen overdrivelse å si at tonen har blitt god! Den New York-baserte canadieren vant den prestisjetunge Thelonius Monk-konkurransen allerede i 2002 og har senere delt scene og studio med både John Scofield og Antonio Sanchez, for ikke å snakke om nordmennene Lage Lund og Bjørn Vidar Solli. Samarbeidet med de skandinaviske brobyggerne i Bridges har så langt resultert i to fine album, og vi spår at årets utgivelse, Continuum, kommer til havne på mange favorittlister når 2019 skal oppsummeres. Alt ligger med andre ord til rette for nok en minneverdig kveld med transatlantisk brobygging!

Seamus Blake – saksofon, Hayden Powell – trompet, Espen Berg – piano, Jesper Bodilsen – bass, Anders Thorén – trommer

Som oppvarmingsband får dere høre 2.årsstudentene ved Norges musikkhøgskole. De har prosjekt denne uken sammen med Bridges sin trompetist Hayden Powell, hvor de spiller musikk av Kenny Wheeler og vil presentere utdrag fra dette.

Peter Andre Estdahl – vokal, Tevje Martin Fjugstad Flaate – gitar, Martin Sandnes Haukedal – gitar, Håkon Huldt-Nystrøm – bass, Øystein Skjelstad Østensen – bass, Veslemøy Narvesen – trommer, Jomar Jeppsson Søvik – trommer