Brad Mehldau Trio – ekstrakonsert- UTSOLGT!

Verdens beste pianotrio med ekstrakonsert

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 420/370
  • Utsolgt!

Denne konserten er flyttet hit fra 22. mai 2022. Kjøpte billetter fra 2022 gjelder på denne konserten! Ta kontakt med oss hvis den nye datoen ikke passer.

Arguably one of the best piano trios in the world

En nesten uanstendig god teknikk, kombinert med originalitet og uovertruffen musikalsk kommunikasjon innad i trioen, gjør Brad Mehldau Trio til en opplevelse langt utover det vanlige. Stjerner av dette formatet spiller vanligvis i langt større saler enn intime Victoria, men det må være noe med lufta eller det entusiastiske publikumet vårt, for nå er verdens kanskje beste pianotrio tilbake!

I år gav Mehldau ut plata «Jacob’s Ladder», med vidstrakte temaer hentet fra både bibelen og klassisk progmusikk fra grupper som Rush og Gentle Giant. Vi venter enda på ny trioplate, men i mellomtiden har vi det fint med 2018 utgivelsen Seymour reads the Constitution, en perfekt, liten godtepose av egne komposisjoner og kjente schlãgers fra den populærmusikalske kanon. Ingen kan vel som Brad Mehldau puste liv i låter du trodde du hadde hørt i hjel. Live er trioen ofte om mulig enda bedre enn på plate, og hvem vet, kanskje spiller de “Exit Music (For a Film)”? Da kjenner vi noen som i hvert fall blir fornøyd!

Brad Mehldau – piano, Larry Grenadier – bass, Jeff Ballard – trommer