Big Boss Band!

Storband feirer med fantastiske vokalister

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 150/100/0
  • Kjøp billett her!

Tirsdag 11. juni, kl 19.30. Dørene åpner kl 19.00. Ordinær: kr 150 // kr 100 for ungdom/student // barn u. 12 år gratis.
Aldersgrense 18 år, barn/ungdom under 18 år må komme i følge med en voksen over 25 år som fyller ut et vergeskjema i døren. Mer info her.

Big Boss Band er et etablert storband fra Oslo som ble stiftet i 1991. I høst gjorde storbandet et prosjekt på Romerike Storbandfestival med vokalister tilknyttet NMH-miljøet, og endelig tas prosjektet til en scene sentralt i Oslo for et eget publikum!

Vi er så heldige å ha med oss fire fantastiske kvinnelige vokalister som vi igjen ser frem til å spille sammen med. I tillegg gleder vi oss til å få besøk av bandet LYX.

Musikken som skal fremføres er en blanding av nye arrangementer for storband, komponert av vokalistene og deres egne band, blandet med kjente låter innen pop, funk og swing.

Bethany Forseth Reichberg – vokal, Andrea Louise Horstad – vokal, Alice Lewin – vokal, Thea Emilie Wang – vokal, Pål André Grimstad Worren – musikalsk leder, Audun Aschim Steffensen – arrangør av låter

Storbandet Big Boss Band

Bandet LYXfb.com/Lyxmusikk

Arrangør er Big Boss Band, sesongkort for Nasjonal jazzscene gjelder ikke!