Batagraf – release!

Tromme trusler

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

Percussive foundation for exciting lyricism and sound

Emilie Christensen fra den herlige popgruppa No. 4 har skrevet tekster til rytmikken, som gir en helt egen poesi i møte med musikken. Hun har med hele gruppa si og to ikke ukjente blåsere som vil få deg til å danse ut i natten! I hånda har du Batagrafs helt nye, fjerde plate, Delights of Decay, som er laget med kveldens besetning.

Jon Balke, Helge A. Norbakken, Snorre Bjerck – perkusjon, Trygve Seim – saksofoner, Mathias Eick – trompet, No. 4: Emilie Christensen, Julia Witek, Ingeborg Marie Mohn – vokal

Første dag av Batavalen! 7. til 9. februar

Rytmer er kanskje mest spennende når de ikke er beint fram metronomiske, men når de snakker til deg, har personlighet, eller som det sies i jazzen, det swinger. Jon Balkes Batagraf har gjennom hele sin eksistens vært en forskningsstasjon for rytmer som språk, en vei til berøring og universell forståelse. Batagrafs forskning og lek treffer mange plan, men er først og fremst særegen og vakker musikk i en egen lydverden. For musikken fremstår ikke som et «trommeorkester», men det gode grunnlaget brer grunnen for atmosfærisk musikk, spennende lyrikk, alvor og lun humor. Denne kan du nå oppleve i tre tapninger, vi anbefaler dem alle!