Barnas jazzscene

Uredd og råbra!

  • Fri alder, dørene åpner kl. 13.30
  • 50/20
  • Avlyst! Ny konsert 23.01.21!

Kjære publikum! Fordi Byrådet i Oslo har besluttet å innføre en sosial nedstenging av Oslo fra mandag 9. november med varighet i tre uker holder Nasjonal jazzscene holder dørene stengt i den perioden. Konserten med Barnas jazzscene må dessverre derfor avlyses. Vi har satt opp en ny konsert 23. januar, håper du heller kommer på den! Billetter til den finner den her.

Talents aged 7-15 improvise and play jazz standards – a concert for the whole family!

Utøverne fra Improbasen har opptrådt på festivaler i inn- og utland, men er også husvarme her på Nasjonal jazzscene, hvor de fyller salen en lørdag i måneden med sin populære konsertrekke Barnas jazzscene. Utøvere helt ned i åtteårsalderen spiller kompleks, improvisert musikk på høyt nivå – dette er rett og slett neste generasjon jazzmusikere.

Konserten passer for et bredt publikum, der barn og unge, familier, voksne og eldre – erfarne eller mindre bevandret i jazzens univers – er velkommen for å la seg inspirere og imponere. Både Osloboere og tilreisende oppfordres til å ta med seg barn og ungdommer på konserten, og la dem møte dyktige og samspilte unge musikere som spiller levende jazz. En ettermiddag til glede og inspirasjon!

Improbasen er Oslos egen barnejazzskole og underviser barn i alderen 7-15 år i jazzimprovisasjon. Elevene kommer både fra Oslo-området og fra resten av landet og har etter konserter, festivaler og turnéer i både Norge og resten av verden fått betydelig sceneerfaring. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.