Barnas Jazzscene

Forfriskende ung impro

  • Lørdag 28. november 2015
  • 15.00
  • Fri alder, dørene åpner kl 14.30
  • 50/20
  • Billetter selges i døra

Dette er en perfekt anledning til å la unge mennesker få oppleve jazz i levende live; vår oppfordring er å ta med barn og ungdom på dette! Her møter publikum unge, men varme og samspilte musikere som fra scenen virkelig forbløffer.

Barnas Jazzhus ble kåret til Årets Norske Jazzklubb i 2013, og har sitt utgangspunkt i Improbasen, som nå endelig har fått sin gren i Oslo. Her lærer og utvikler unge talenter seg i improvisasjon på sitt instrument, en frigjøring det er forfriskende å lytte til. Kreative barn kan virkelig vise veien, og her kan du la deg forbause over prestasjonene til barn helt ned i 9-årsalderen som spiller kompleks, improvisert musikk på høyt nivå. Dette er rett og slett neste generasjon jazzmusikere.

Idag får vi en gjesteopptreden fra den 11 år gamle Tromsø-jenta Solveig Skogdal. Det vakte stor oppmerksomhet da Solveig som den yngste noensinne stilte på Jazznatt i regi av Tromsø Jazzklubb på den internasjonale jazzdagen. Velkommen store og små lørdag ettermiddag, masse flinke barn og ungdommer er klare for å imponere deg!

Young jazz talents showcasing dazzling free improvising, bring your young ones for inspiration!