Barnas Jazzscene

Opplev heftig ungt samspill!

  • Dørene åpner kl 13.30
  • 50/20
  • Billetter kjøpes i døren

Great music from small musicians. Young talents improvise over jazz standards

Velkommen til konsert med morgendagens jazztalenter! Barnas jazzscene har de siste to årene blitt en institusjon på Nasjonal jazzscene. Dette er en scene der både jazzbarna og deres publikum alltid føler seg velkomne, gjennom faste konserter hver måned og under den årlige Kids in Jazz-festivalen i august.

Musikantene hører til på Improbasen, et senter for utvikling av unge, improviserende musikere. Barna kommer fra Oslo og omegn, og får ofte besøk av jazzspillende barn og unge fra inn- og utland.

På konserten opplever du utøvere helt ned i åtteårsalderen som spiller kompleks, improvisert musikk. Vi lover god atmosfære, heftig samspill og lekende improvisasjon på høyt nivå.

Konserten passer for et bredt publikum, der barn og unge, familier, voksne og eldre – erfarne eller mindre bevandret i jazzens univers – er velkommen for å la seg inspirere og imponere. Både Osloboere og tilreisende oppfordres til å ta med seg barn og ungdommer på konserten, og la dem møte dyktige og samspilte unge musikere som spiller levende jazz. En ettermiddag til glede og inspirasjon!

Barnas Jazzhus er Improbasens egen jazzklubb, og ble kåret til Årets Norske Jazzklubb i 2013. Improbasen er støttet av Oslo Kommune, Norsk kulturråd og av Sparebankstiftelsen.