Albatrosh // Oslo Kulturnatt!

Motstand og medgjørlighet

  • Fredag 11. september 2015
  • 21.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 20.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

“…Night Owl is an exceptionally lovely album.» sier The Jazz Breakfast om Albatrosh sitt siste gullegg, den femte plata fra duoen. Etter mange års tett samarbeid har barndomskameratene utviklet et samspill uredd det vakre, uredd det abstrakte, med den røde tråden alltid i sidesynet. Lyden av tohodet er et smidig og detaljrikt flettverk, smeltende ballader og melodier å dø til.

«De driver hverandre frem som melodibærere, improvisatører og rytmeforvaltere, mens jazzens tradisjonelle solistrolle blir nedtonet. Jeg gleder meg over motstand og medgjørlighet og hvordan duoen anvender dyktigheten. Slik kan en god eksportvare låte.» – Aftenposten

Vi mener denne konserten er perfekt for publikummet under Oslo Kulturnatt, både connoiseurer og jomfruer som får denne opplevelsen helt gratis! Albatrosh har en perfekt balanse av jazz, klassisk, og samtidsmusikk som spontanreagerer med nerver og hjerte, som utfordrer og imponerer med magien i improvisasjonstelepati!

André Roligheten – saksofon, Eyolf Dale – piano

Og kommer du deg ikke ut, selv om det er Oslo Kulturnatt og greier, har vi «hjemmesitter»løsningen for deg; Albatrosh på TV, live fra kl. 21.00 ikveld!!!