A Tonic for the Troops + Why Kai // Jazz på Oslo Pride

Vi tar med fine band på festival!

  • Fri alder. Musikk fra kl 19.00
  • Gratis inngang!

Oslo Jazzfestival og Nasjonal jazzscene går sammen om å presentere jazz og relatert musikk på utescenen Loud’n Proud på Youngstorget som en del av Oslo Pride 2022. Inngang er gratis!

A Tonic for the Troops // 20:00
Energisk, melodisk, fritt, swingende, intenst, høyt og lavt. Opplev fire rå musikere strø sin magi over amerikansk jazztradisjon og mer moderne europeisk jazz, og så slenger i et kirsebær med paraply og serverer med et glis!

Why Kai // 21:30
Why Kai danser til akustisk jazz med øret mot den dunkende klubbmusikken i kjelleren. Litt snåle, akustiske instrumenter blandes sammen med synther og programmerte trommer og blir til tøff og egenartet elektronika. «Den mest spennende debuten i norsk musikk på lenge.» som Aftenposten skrev om førsteplata.

Begge banda skal opptre på årets Oslo Jazzfestival i august.

Før, mellom og etter konsertene spiller Ståle Liavik Solberg skeive skiver både fra dypet og fra det som bobler opp og svever! Dj Ståle Stillongs er veldig glad i veldig mye musikk. Når han spiller opp til fest blir det ofte en eklektisk blanding raffe hits fra 80-talls, knallhard afrobeat, deilig disco og frekk fusion. Alle skal få!