Billetter

Billetter til alle konserter selges på forhånd via Ticketmaster og i døra før konserten om det fortsatt er ledige billetter.

Vi selger kun unummererte sitte- og ståplasser. Det er ca 220 sitteplasser og 80 ståplasser. Kom tidlig hvis du vil sikre deg sitteplass, vi gjør ingen reservasjoner. Billettluken åpner 1 time før konsertstart.

Ticketmaster
Bestilling fra Ticketmaster gjøres via telefon 815 33133 eller via denne lenken. 
Du må ikke printe ut billettene om du ikke har mulighet, selv om dette gjør det litt lettere for oss, kan vår scanner også registrere PDF´er på mobil. Vennligst hold disse klare. NB! Det er ikke lenger mulig å kjøpe billetter direkte fra 7-Eleven eller Narvesen.

Sesongkort
Sesongkort koster kun kr 1300 (kr 800 for studenter, kr 600 for medlemmer av Norsk Jazzforum) og gir fri tilgang til alle konserter i Nasjonal jazzscenes regi som ikke er utsolgt. Sesongkortet kan kjøpes i billettluka eller via Ticketmaster. Ved utsolgte konserter settes det av et begrenset antall plasser til sesongkort, vær tidlig ute. Noen konserter blir utsolgt og vi kan derfor ikke garantere inngang på alle konsertene. I tillegg gir kortet 20% rabatt på utvalgte varer i baren.
Sesongkort for høsten 2017 finner du her.

Andre rabatterte billetter
Nasjonal jazzscene gir medlemspris til medlemmer av andre norske jazzklubber.
Aftenpostens A-kortinnehavere får medlemspris på alle konserter arrangert av Nasjonal jazzscene.
Vi har også studentpris, ta med gyldig studentbevis!

Aldersgrense
Aldersgrensen på Victoria er 18 år. På de fleste konsertene gis barn og ungdom under 18 år inngang ved følge av en verge (over 25 år). Barn og ungdom i følge med voksen bruker studentbillett. Send oss en forespørsel på post@nasjonaljazzscene.no. Vergeskjema fylles ut ved inngang eller på forhånd her.Jassbox er det 20 årsgrense og ingen vergeordning.