Stilling ledig

Nasjonal jazzscene driver Norges hovedscene for jazz på konsertscenen Victoria i Karl Johans gate. Her presenteres norsk og internasjonal kvalitetsjazz fem dager i uken. Store navn som Dee Dee Bridgewater, Charlie Haden, John McLaughlin, Nils Petter Molvær, Solveig Slettahjell, Brad Mehldau, Chick Corea og Snarky Puppy har gjestet scenen de siste årene. Konsertprogrammet favner hele jazzsjangeren og spenner fra mainstream til moderne jazz. Nasjonal jazzscene er støttet av Kulturdepartementet. Nasjonal jazzscene jobber for å være et møtested for musikere og jazzpublikum, med kort avstand mellom sal og scene, og alltid med mål om de beste musikkopplevelsene.

———
Ønsker du å jobbe frivillig på Nasjonal jazzscene så se litt lenger ned på siden.
———

Nasjonal jazzscene har for tiden ingen ledige stillinger.

———-

BLI FRIVILLIG PÅ NASJONAL JAZZSCENE!

Vil du være med i gjengen rundt en av Oslos mest spennende scener? Jobbe med andre engasjerte og interesserte musikkglade mennesker, oppleve flotte konserter både på jobb og med ditt gratis sesongkort?

Nasjonal jazzscene trenger hjelp til billettsalg, dørvakt, garderobe, distribusjon av plakater og program med mer. Du har en vakt ca en gang hver tredje uke, og få et sesongkort hos Nasjonal jazzscene som gir gratis inngang på ALLE våre konserter (såfremt det ikke er helt utsolgt), rabatter på Victoria, sesongfester og annet gøy! Vi er en gruppe på ca 40 frivillige og trenger flere, så i tillegg til deg er bare å spre ryktet blant musikkinteresserte venner og kjente.

NB! Du må være fylt 18 år for å komme inn på de fleste konsertene på Nasjonal jazzscene.

Er du interessert er det bare å ta kontakt med Fredrick Arnøy på fredrick@nasjonaljazzscene.no

Nasjonal jazzscene er landets største og ledende jazzscene. Konsertene er stort sett moderne jazz og relatert, nyskapende og spennende musikere i verdensklasse. Vi holder til på Victoria på Karl Johan og arrangerer 4 til 5 konserter i uka.