Oslo Kulturnatt: Cecilie Grundt Quartet

A classic jazz quartet. Swinging and deliciously creative.

Den årlige konserten på Victoria under Oslo Kulturnatt er blitt en tradisjon å regne med og er alltid en stor opplevelse, både for musikerne på scenen og publikum i salen. Til kulturnatta er vi nøye med å plukke band som går rett til kjernen av jazzen med musikk som engasjerer og overrasker.

Da Cecilie Grundt studerte på jazzlinja i Trondheim, var Vigleik Storaas en av lærerne hennes. Samarbeidet må ha stått til A, for da Cecilie var ferdig uteksaminert, dannet hun like godt et nytt band med sin gamle mentor! To medstudenter, Martin Mellem og David Andersson, som vi kjenner fra blant annet Master Oogway og Mon Mio, fikk også være med, og Cecilie Grundt Quartet var et faktum.

Repertoaret består av én del swingende amerikanske standarder og to deler orginalkomposisjoner, lett inspirert av den samme tradisjonen. “Deilig amerikansk”, som Jazznytt kaller det. Plata Order and Chaos kommer i løpet av sommeren, og vi gleder oss noe helt avsindig til å få oppleve et spillesugent band møte et musikkhungrig kulturnattpublikum!

Cecilie Grundt – saksofon, Vigleik Storaas – piano, David Andersson – bass, Martin Mellem – trommer