Extended Ground med Anja Lauvdal

På grunn av den sosiale nedstengingen av Oslo er konserten med Extended Ground og Anja Lauvdal utsatt. Ny dato kommer når vi har fått den på plass! Om det er spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på post@nasjonaljazzscene.no

Groovy beat-laboratory that dares you to dance

Da Thomas Strønen ble lærer ved Norges musikkhøgskole, ville han utvikle et fag som ikke var et fag…men et band! Slik oppsto Extended Ground, et perkusjonsensemble og rytmelaboratorium som leverer beats av en annen verden, som svinger og groover og groover og groover, og som akkurat i det du tror du har funnet beaten og fått stokka beina, river vekk teppet under deg. Du kjenner at du vil danse, men du vet ikke helt hvordan!

Musikken er komponert av Strønen og blir arrangert på scenen i øyeblikket, noe som skaper et umiddelbart og elastisk uttrykk. Spontan musikk spilt av mennesker. Extended Ground har turnert i inn- og utland og samarbeidet med folk som Nils Petter Molvær, Jon Balke og Prakash Sontakke. I kveld møter de en annen mangfoldig musiker: Anja Lauvdal.

Kjent som tangentist og låtskriver i band som Skadedyr, Moskus, Finity og Broen – for ikke å glemme som Joni Mitchell-hyllende arrangør og tilrettelegger – er Anja Lauvdal uten tvil en av landets mest aktive og allsidige musikere. Hun er innovativ og uredd både som utøver og komponist, med en kreativ tilnærming til sjangerfri musikk som kler Extended Ground perfekt!

Anja Lauvdal – tangenter, Thomas Strønen, Jomar Jeppson Søvik, Jon Espelid, Frank Hannasvik, Halvor Dokke, Mattis Teigen Kolerud, Tobias Rønnevig, Henrik Dullum, Olve Gravklev – perkusjon