Avlyst! Eddie Gomez med D´Aiello, Kjekstad og Vitale

Legendary bass player in the best of company

Det ble desverre for krevende å få alle de internasjonale musikerne i bandet Eddie Gomez, D´Aiello, Kjekstad og Vitale på besøk denne høsten, det bandet må vi desverre vente litt med før vi kan høre! Vi jobber med å sette opp en ny konsert om et år, i mellomtiden håper vi det er andre konserter som kan friste hos oss, en liste over dem finner du her.

Kjøpte billetter blir automatisk refundert til kontoen den ble kjøpt med.

——-***——-

Det er med stor glede vi kan invitere til et mestermøte mellom en legendarisk bassist Eddie Gomez, Renato D´Aiello, Alfonso Vitale og vår egne Frode Kjekstad.

Eddie Gomez flyttet til New York med sin familie som ung og startet å spille kontrabass allerede som syvåring. Så det var en erfaren, ung mann Bill Evans tok inn i bandet sitt på 60 tallet. Siden har det blitt et langt liv med noen av jazzhistoriens mest kjente samarbeidspartnere og band. Det inkluderer navn som Gerry Mulligan, Paul Bley, Steps Ahead og Chick Corea, i tillegg til flotte plater under eget navn.

Saksofonisten Renato D´Aiello har base i London og har hatt ukentlige konserter på Ronnie Scott’s gjennom de siste 10 årene. Han er et knutepunkt for mange jazzartister på tvers av landegrensene, og har jevn aktivitet over hele Europa. Her har den spennende trommeslageren Alfonso Vitale vist seg som allsidig, og den norske gitaristen Frode Kjekstad og D´Aiello har spilt i diverse prosjekter sammen opp gjennom de siste årene.

Kjekstad spiller nemlig mest utaskjærs i internasjonale prosjekter og gjør plateinnspillinger med amerikanske og europeiske jazzartister i tillegg til konserter på klubber i London og New York.

Frode har mye karrieren jobbet i trio med gitar, B3-orgel og trommer, og laget plater og gjort konserter med legendariske amerikanske organister som Dr. Lonnie Smith og Mike LeDonne, italienske Alberto Marsico og flere andre. Den siste tiden har fokuset vært på trioer med bass og trommer, som på hans siste plate In Essence.

Dette blir en herlig konsert som spenner over både grenser og generasjoner.

Renato D´Aiello – saksofon, Frode Kjekstad – gitar, Eddie Gomez – bass, Alfonso Vitale – trommer