Doffs Poi + The MaXx

Barbie Girl & The Mothers of Invention

Ved hjelp av disruptive rytmer og landets mest uforutsigbare vokal har Doffs Poi satt seg som mål å bevise at supercatchy poplåter slett ikke trenger å være kjedelige! Den energiske og sjangersky kvartetten kan skilte med en naivistisk energi, hemningsløse musikalske referanser og et melodisk og rytmisk fyrverkeri som til tider høres ut som noe Frank Zappa og Aqua har kokt sammen på en særdeles vellykka fest.

Doffs Poi kom med debutplata “Dictionary Songs” for et drøyt år siden. Et album som var resultatet av sju år med hardt turneliv på kryss og tvers av Skandinavia, og som på ingen måte gjør skam på ryktet deres som et formidabelt liveband!

Punka popjazz, jazza punkpop? Samma det! Dette blir fett.

Mia Marlen Berg – vokal, Oscar Grönberg – keyboard, Petter Kraft – gitar, Tomas Järmyr – trommer

 

Den svenske trioen The MaXx ser ved første øyekast veldig ut som instrumentalversjonen av Doffs Poi, og det er ikke bare besetningen de deler. Begge banda har en forkjærlighet for temposkifter og odde kombinasjoner på små flater. En enorm spilleglede smitter over på et publikum  som vet å sette pris på The MaXx’ sydende cocktail av dance, rock og skakk elektronika.

Oscar Grönberg – keyboard, Petter Kraft – gitar, Tomas Järmyr – trommer