Nyheter

NJS-slipp-mai-2015

Høsten 2015 på Nasjonal jazzscene følger opp vårt skarpe program og tilspissede bookingprofil. I den gamle kinosalen på Karl Johan har unge musikere blomstret, norske toppskudd eksplodert og amerikanske stjerner kastet lys over stadig nye publikumsrekorder. Her er Jazzscenens første høstslipp, et lite knippe fra de over 70 konsertene vi huser fra august og frem […]

Les mer

matseilertsen_web

Og du trenger ikke å glipp av det, selv om det ikke blir 3D som på Victoria ikveld. Mats Eilertsens bande streamer vi live fra klokken 20.00, se Mats Eilertsen, Trygve Seim, Eirik Hegdal, Harmen Fraanje, Thomas T Dahl, Rob Waring, Olavi Louhivuori og David Solheim gjøre det de kan best!

Les mer

Vi synes denne konserten er en såpass stor begivenhet at vi ikke vil publikum skal misse den! Så er du hjemme denne torsdagskvelden, tune in på Nasjonal jazztv kl. 20 blank!

Les mer

On Anodyne på TV torsdag

En fullverdig konsertopplevelse er selvfølgelig avhengig av fysisk tilstedeværelse, men er det overhodet ikke mulig ikveld, er smertestillende tilgjengelig. Vi streamer hele konserten med Trondheim Voices og Batagrafen ikveld fra kl. 20.00 her:

Les mer

Eick live på TV

Vi gjør det igjen! Den snart utsolgte slippfestkonserten med Mathias Eick sender vi live på YouTube i samarbeid med Millimedia. Tune in kl. 21.00 skarp!!

Les mer

Brad Mehldau_web

Det er to pianotrioer som konkurrerer om tittelen “verdens beste”: Keith Jarret trio og Brad Mehldau trio. Felles for de begge er at de vanligvis spiller i langt større saler enn intime Victoria. Dette eksklusive besøket hadde selvsagt for få publikumsplasser i forhold til etterspørsel, og vi har den siste uken tvinnet tomler og håpet […]

Les mer

Våren på Spotify

spotify_web-630x426

Vår Spotifyekspert i baren, sjølveste Fredrick, har laget en liste med de aller fleste aktuelle band og artister for våren. Det han ikke finner, må du til Bodil å kjøpe (det kan du jo forsåvidt uansett)! Nyt listen på Spotify her eller her:

Les mer

isabel_sorling_web-630x427

05.02.2015 Vi går mot en festhelg og fredagsfølelsen skal Mopti og Isabel Sörling Farvel stå for! Men om du ikke kan komme på konserten ikveld, finnes det likevel håp! Du kan oppleve den hjemme, livestreamet direkte fra kl. 21 på vår YouTubekanal her eller videoen under:  

Les mer

Farmers og Frida i skogen

farmers_itc_web-630x

Det blir et snev bållukt og stemningsfull knittring fra våre to siste bookinger, om enn i to vidt forskjellige leirbållys! Farmers Market er heidundrande morro, boblende spilleglede med gode melodier i strekk som kan ta pusten fra deg. Direkte fra sigøynerleieren via danskebåten får vi belgtrekksfest 16. mai! 30. april får vi en frisk pust, […]

Les mer

Jubileumsstream!

tjo_web_stream-630x430

Fredag 16. januar er Trondheim Jazzorkester verter for sitt eget bursdagsselskap, en fest du bør være med på! Det kommer til å bli en fysisk opplevelse for alle sanser, for i tillegg til gjester som Come Shine, skal også performance- og matkunstner Bengt Carling diske opp for lukt og smakssansene! Mer om konserten og billetter […]

Les mer